Krajalnica bizerba cena

W składach a w gospodarstwach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w całe, cienkie plastry. Mówi to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica bywa wykorzystywana również do drugich celów, na model do cięcia warzyw czy owoców, gdy wymagamy ich w roli cienkich plasterków.

W relacji z tego, co zamierzam kroić na krajalnicy, jest ona wyposażona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego grupę i kieruje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei gdy chodzi o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na drobnych, równych plastrach, które wycina się sprawnie i bez świadomego wysiłku. Do ostatniego przedmiocie używamy krajalnicy z dobrą, tylko bardzo wrażliwą krawędzią, która idealnie radzi sobie z pewnymi, kiedy także niezwykle przyjaznymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to oczywista maszyna do krojenia, polecana szczególnie do lokali gastronomicznych oraz do sklepów. Jest polecana przez producenta ze powodu na domową wielką trwałość i umiejętność obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z obszaru bezpieczeństwa i higieny pracy, może dołączyć do akcji z krajalnicą i proponować naszym klientom wędliny lub sery pokrojone w konkretne plastry. Krajalnice dobrych marek pozwolą na krótkie uporanie się z pokrojeniem ogromnej ilości wędlin czy serów, przy minimalnym nakładzie funkcji oraz sił pracownika. Taka krajalnica w składzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak to istnieje chciane na przykład w sukcesie szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.