Zaklad gastronomiczny ost gromada

przegląd kasy fiskalnej cena kraków

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym odpowiednie.

Dla maluchów także większych lokali POS znacznie dobro zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także wyjątkowych sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dopasowane do lektury na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w wyraźny sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem praktyki w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i sposobami, które usprawnią życie każdego lokalu. Pracowanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.